image
Logo kade 05

de bouw is gestart! // Alle woningen en appartementen zijn verkocht

Foto

WALWONINGEN

BOUWNUMMERS 30 - 37

De 8 woningen aan de Drees van Dordenkade vormen samen de poort van Kade 05 en de toegang tot het binnenhof. Naast de voordeur is op de Delftse stoep een plek om te genieten van de avondzon. En wat dacht je van de brede Lelykade met prachtige historische woonschepen, gewoon voor je deur. Mooier wordt het niet! De variatie in gevels, raampartijen en kleur metselwerk is ook bij deze woningen goed zichtbaar.

Je kunt de plattegronden bekijken bij downloads2d situatieNAAR DE WONINGSELECTOR

KENMERKEN

  • Gebruiksoppervlakte van ca. 145 tot 197m² 
  • Riant terras op de 1e verdieping van ca. 15m² 
  • Entree aan de Drees van Dordenkade
  • Privé parkeerplaats en een inpandige berging 
  • Extra kamer op de begane grond 
  • Woonkamer en keuken op de 1e verdieping 
  • 3 en 4 slaapkamers in de basis, met de mogelijkheid voor 5 tot 6 slaapkamers
  • Badkamer met wastafel, douche en tweede toilet op de 2e verdieping
  • Extra badkamer mogelijk op de 3e verdieping 
  • Uitzicht over de Lelykade en op historisch Harderwijk

Foto
Foto

DELFTSE STOEP

Kijk even mee en ontdek zelf de charme van wonen in Kade 05. Zie je de details zoals “Kade 05“ en de huisnummers in de gevel pronken? Slechts een klein detail hoor. De term “Delftse stoep” stamt al uit de 15e en 16e eeuw. Het is het stoepje voor de deur bedoelt als buff erzone tussen privé en openbare weg. Een heerlijke plek om te genieten van de avondzon.

KEUKEN OPTIES

Woonwensen zijn er. Woondromen ook. Laat jouw dromen uitkomen in Kade 05. Wil je een keuken met kookeiland, een keuken om echt met je gezin in te wonen of wil je een keuken die echt het pronkstuk is in jouw woning? Dan is de plaats van de keuken en de ruimte die de keuken mag innemen in jouw huis het allerbelangrijkste! In alle woningen van Kade 05 kun je voor je keuken uit meerdere plaatsen kiezen. Er is zeker een plek die jou het meeste aanspreekt.

Standaard is de aansluiting voor de keuken centraal op de 1e verdieping geplaatst. Hierdoor heb je alle ruimte voor een woonkamer en een eetkamer op deze verdieping. Wil je de keuken liever direct grenzend aan het ruime privéterras, dan kun je de keuken ook hier naar toe plaatsen. Al jouw woonwensen en woondromen kunnen echt uitkomen in Kade 05!

WONEN OP DE
EERSTE VERDIEPING

Bij Wal is de eerste verdieping dé plek in het huis is waar woonkamer en keuken standaard gesitueerd zijn. Maar is dat ook wel jouw wens? Zo kun je, wanneer de keuken op de begane grond pronkt, de eerste verdieping volledig gebruiken als zitkamer. Of heb jij meer behoefte aan een extra werkplek thuis? Of een extra slaapkamer? Alles is mogelijk!

Bij Wal is de entree en hal aan de voorzijde van het huis. Een grote ruimte op de begane grond kan naar eigen idee vorm krijgen en prima ingericht worden als atelier of thuiswerkplek. De indeling is vrij te bepalen en daagt uit. Pak jij de uitdaging aan?

Foto

SLAAPKAMER OPTIES

Hoeveel slaapkamers heb jij nodig? En hoe groot moeten die slaapkamers dan zijn? In Kade 05 hebben alle woningen veel woonoppervlak en dat zie je terug in de grootte van de slaapkamers. Een slaapkamer zo breed als de woning? Dat is standaard bij alle woningen. Veel slaapkamers nodig? Kijk dan een naar de vierlaagse woningen. Daar heb je op twee verdiepingen ruimte voor slaapkamers en is er zelfs een extra tweede badkamer mogelijk.

footer-bg-img

Alle woningen en appartementen zijn verkocht!

Voor de zomervakantie verwacht Van Wijnen met de verkoop van 95 stadswoningen te starten in de eerste fase van Ons Stadsgezicht, eveneens in Waterfront. 
Op zoek naar een studio of appartement.? Eind dit jaar starten we de verkoop van Kade 10.
Belangstelling? Kijk op de website van het desbetreffende project of schrijf je hieronder snel in en we houden je op de hoogte!Inschrijven Kade 10Inschrijven ons Stadsgezicht