image
Logo kade 05

de bouw is gestart! // Alle woningen en appartementen zijn verkocht

Foto

KADEWONINGEN

BOUWNUMMERS 1 - 4, 12 - 22, 45 - 55 EN 63 - 66

Er valt heel wat te kiezen als je in Kade 05 direct aan het water wilt wonen. Er komen 30 Kadewoningen met een terras en eigen aanlegsteiger direct aan het water. De hoofdentree zit aan het binnenhof waar je tevens een eigen parkeerplaats hebt. Op de eerste verdieping zit nog een fijn terras met zicht op het gezellige binnenhof. Er is keuze uit drie- of vierlaagse woningen in verschillende breedtematen. En wat bijzonder is… er is zoveel variatie in kleur metselwerk en indeling van de raampartijen dat iedere woning zijn eigen identiteit heeft.

Je kunt de plattegronden bekijken bij downloads

2d situatieNAAR DE WONINGSELECTOR

KENMERKEN

  • Gebruiksoppervlakte van ca. 137 tot 186m² 
  • Vlonder met een oppervlak dat varieert tussen de  ca. 11-13 m2 aan het water met de aanlegmogelijkheid voor een bootje
  • Riant privéterras op de 1e verdieping van ca. 15 m²
  • Flexibele indeling op begane grond en 1e verdieping 
  • Eigen parkeerplaats en een inpandige berging 
  • 3 en 4 slaapkamers in de basis, met de mogelijkheid voor 5 tot 6 slaapkamers
  • Badkamer met wastafel, douche en 2e toilet op de tweede verdieping 
  • Extra badkamer mogelijk op de 3e verdieping 
  • Aparte kast voor wasmachine

AANLEGSTEIGER

Bij Kade valt direct op dat de vloer in hoogte verschilt. Naar het privéterras aan het water is de vloer namelijk een traptrede lager. Dit verdiepte deel nodigt uit voor een bijzondere inrichting. Extra zitcomfort in een luie stoel in de woonkamer? En wat te denken van de ideale werkplek aan huis!

Alle Kade woningen liggen aan het water en hebben een privéterras en eigen steiger. Wonen in Kade 05 geeft je het hele jaar door echt een vakantiegevoel. Want waar kun je het water van zo dichtbij beleven? Vanaf het woningbrede terras is de steiger bereikbaar waar je zo het water opstapt. Of het ijs. Want ook in de winter is Kade 05 “the place to be”! Zie jij jezelf al op de steiger zitten? Ervaar zelf maar hoe dat moet voelen!

KEUKEN OPTIES

Woonwensen zijn er. Woondromen ook. Laat jouw dromen uitkomen in Kade 05. Wil je een keuken met kookeiland, een keuken om echt met je gezin in te wonen of wil je een keuken die echt het pronkstuk is in jouw woning? Dan is de plaats van de keuken en de ruimte die de keuken mag innemen in jouw huis het allerbelangrijkste! In alle woningen van Kade 05 kun je voor je keuken uit meerdere plaatsen kiezen. Er is zeker een plek die jou het meeste aanspreekt.

Standaard is de aansluiting voor de keuken centraal op de 1e verdieping geplaatst. Hierdoor heb je alle ruimte voor een woonkamer en een eetkamer op deze verdieping. Wil je de keuken wel liever direct grenzend aan het ruime privéterras, dan kun je de keuken ook hier naar toe plaatsen. Al jouw woonwensen en woondromen kunnen echt uitkomen in Kade 05!

WONEN OP DE
EERSTE VERDIEPING

Bij Kade is de eerste verdieping dé plek in het huis is waar woonkamer en keuken standaard gesitueerd zijn. Maar is dat ook wel jouw wens? Zo kun je, wanneer de keuken op de begane grond pronkt, de eerste verdieping volledig gebruiken als zitkamer. Of heb jij meer behoefte aan een extra werkplek thuis? Of een extra slaapkamer? Alles is mogelijk!

Foto

SLAAPKAMER OPTIES

Hoeveel slaapkamers heb jij nodig? En hoe groot moeten die slaapkamers dan zijn? In Kade 05 hebben alle woningen veel woonoppervlak en dat zie je terug in de grootte van de slaapkamers. Een slaapkamer zo breed als de woning? Dat is standaard bij alle woningen. Veel slaapkamers nodig? Kijk dan een naar de vierlaagse woningen. Daar heb je op twee verdiepingen ruimte voor slaapkamers en is er zelfs een extra tweede badkamer mogelijk.

footer-bg-img

Alle woningen en appartementen zijn verkocht!

Voor de zomervakantie verwacht Van Wijnen met de verkoop van 95 stadswoningen te starten in de eerste fase van Ons Stadsgezicht, eveneens in Waterfront. 
Op zoek naar een studio of appartement.? Eind dit jaar starten we de verkoop van Kade 10.
Belangstelling? Kijk op de website van het desbetreffende project of schrijf je hieronder snel in en we houden je op de hoogte!Inschrijven Kade 10Inschrijven ons Stadsgezicht