image
Logo kade 05

de bouw is gestart! // Alle woningen en appartementen zijn verkocht

Foto

Selecteer hier je
gewenste woning

Woningselector

Ook jij hebt vast vaak gedroomd over hoe je wilt wonen? Koop je je nieuwe huis op de groei? Een goede thuiswerkplek of meer ruimte voor alle gezinsleden? Of wil je de keuken en de leef/eettafel graag samen in één leefkeuken? In Kade 05 kan ook jouw droom waarheid worden want er valt veel te kiezen. De woningen verschillen van elkaar door de breedte en het aantal woonlagen. Iedere woning kan een indeling krijgen die het beste bij jouw “nieuwe thuis” aansluit.

KADE 05 VOELT
ALS EEN DROOM

Foto

Kadewoningen

30 Kadewoningen liggen direct aan het water. De hoofdentree zit aan het binnenhof waar je tevens één eigen parkeerplaats hebt. Op de eerste verdieping ligt een fijn terras met zicht op het gezellige binnenhof. En wat bijzonder is… er is zoveel variatie in kleur metselwerk en indeling van de raampartijen dat iedere woning zijn eigen identiteit heeft.

Alle woningen zijn aangeduid met de breedtemaat en zo kun je direct zien welke woning je het beste past. Want hoe breder hoe meer woonplezier. Naast de breedte is er ook nog verschil in aantal verdiepingen. Er is keuze uit drie of vier woonlagen. We hebben dat voor je in beeld gebracht met het laatste cijfer in de aanduiding van dat type. Wel zo gemakkelijk. Als voorbeeld noemen we Kade 51.4. Dit is dus een woning aan het water (Kade) met een beukmaat van 510 cm (51) en vier woonlagen (.4)

Bekijk de kadewoningen
Foto

Walwoningen

De 8 woningen aan de Drees van Dordenkade vormen samen de poort van Kade 05 en de toegang tot het binnenhof. Naast de voordeur is op de Delftse stoep een plek om te genieten van de avondzon. En wat dacht je van de brede Lelykade met prachtige historische woonschepen, gewoon voor je deur. Mooier wordt het niet! De variatie in gevels, raampartijen en kleur metselwerk is ook bij deze woningen goed zichtbaar.

Alle woningen zijn aangeduid met de breedtemaat en zo kun je direct zien welke woning je het beste past. Want hoe breder hoe meer woonplezier. Naast de breedte is er ook nog verschil in aantal verdiepingen. Er is keuze uit drie of vier woonlagen. We hebben dat voor je in beeld gebracht met het laatste cijfer in de aanduiding van dat type. Wel zo gemakkelijk. Als voorbeeld noemen we Wal 57.3. Dit is dus een woning aan de Walzijde (Wal) met een beukmaat van 570 cm (57) en drie woonlagen (.3)

Bekijk de walwoningen
Foto

Pakhuis APPARTEMENTEN

In Kade 05 komt aan de walzijde van het eiland op beide hoeken een kleinschalig appartementengebouw ‘Het Pakhuis”. Per gebouw komen 7 twee- en driekamerappartementen met zicht richting het stadscentrum en de Molen en uitkijkend over de brede Lelykade.

Bekijk de pakhuis appartementen
Foto

kaai
APPARTEMENTEN

In Kade 05 komt aan de waterzijde van Het Eiland op beide hoeken een kleinschalig appartementengebouw ‘Kaai’. Aan twee zijden omsloten door het water. Hierdoor beleef je het water dan ook echt van dichtbij. De entree met de centrale hal ligt aan het binnenhof en biedt de toegang tot de zeven appartementen per gebouw.

Bekijk de Kaai appartementen
footer-bg-img

Alle woningen en appartementen zijn verkocht!

Voor de zomervakantie verwacht Van Wijnen met de verkoop van 95 stadswoningen te starten in de eerste fase van Ons Stadsgezicht, eveneens in Waterfront. 
Op zoek naar een studio of appartement.? Eind dit jaar starten we de verkoop van Kade 10.
Belangstelling? Kijk op de website van het desbetreffende project of schrijf je hieronder snel in en we houden je op de hoogte!Inschrijven Kade 10Inschrijven ons Stadsgezicht