image
Logo kade 05

de bouw is gestart! // Alle woningen en appartementen zijn verkocht

Foto

Groen wonen

Op Het Eiland worden alle woningen en appartementen aan de rand gebouwd zodat er een binnenwereld, het binnenhof, ontstaat. In dit binnenhof creëert Strootman Landschapsarchitecten een contrast met het stoere industriële uiterlijk aan de buitenzijde van het eiland. Een intieme sfeer door de toepassing van veel houten elementen aan de gevels en pergola’s. De weelderige beplanting zorgt voor biodiversiteit waar ook insecten en vogels zich thuis voelen.

image

HET BINNENHOF, EEN IDEALE ONTMOETINGSPLEK

Het binnenhof is openbaar toegankelijk en een echte ontmoetingsplek voor bewoners. Kinderen kunnen veilig spelen en ouders kunnen de dag ontspannen afsluiten op het terras met zicht op de spelende kinderen. En regent het een keer hard dan geen zorgen. Wadi’s zorgen ervoor dat een overvloed aan regenwater opgevangen en afgevoerd kan worden.

In één stap Op
Je eigen steiger

Als er een binnenwereld is, is er natuurlijk ook een buitenwereld. En wat voor één! De buitenwereld is op het water gericht en vrijwel alle woningen liggen ook echt aan het water. De aan het water gelegen woningen krijgen een terras met een eigen aanlegsteiger. Hoe gaaf is het om zo vanaf je eigen steiger het water op te stappen. Dat klinkt toch als een droom. Maar het kan echt in Kade 05.

Foto
footer-bg-img

Alle woningen en appartementen zijn verkocht!

Voor de zomervakantie verwacht Van Wijnen met de verkoop van 95 stadswoningen te starten in de eerste fase van Ons Stadsgezicht, eveneens in Waterfront. 
Op zoek naar een studio of appartement.? Eind dit jaar starten we de verkoop van Kade 10.
Belangstelling? Kijk op de website van het desbetreffende project of schrijf je hieronder snel in en we houden je op de hoogte!Inschrijven Kade 10Inschrijven ons Stadsgezicht