27-09-2022

Zaterdag 1 oktober - KADE 05-inloopmiddag bij de makelaar

Zaterdag 1 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur ben je van harte welkom bij de makelaars van Kade 05. De makelaars van Van der Hoek en Ellen Nijboer-Kaestner kennen alle ins- en outs van het nieuwbouwproject en zijn benieuwd naar je vragen. Weten wat er nog vrij is, of je de indeling nog kunt aanpassen (in veel gevallen kan dat, jazeker!), of er extra slaapkamers mogelijk zijn of wanneer je kunt verhuizen? Ze helpen je er graag mee. Je bent van harte welkom, noteer het in je agenda!

Wat? Kade 05-inloopmiddag
Wanneer? Zaterdag 1 oktober van 12.00 tot 14.00 uur
Waar? Van der Hoek Makelaardij, Hogeweg 2 te Harderwijk

Nog beschikbaar
Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar, dus er valt nog iets te kiezen. Het liefst één van de Walwoningen, met Delftse stoep voor de deur om te genieten van de avondzon? Of toch liever een Kadewoning met aanlegplek voor je eigen sloepje? Het terras aan het water maakt dat de zomeravonden niet lang genoeg kunnen duren. Of je nu een Wal- of Kadewoning hebt, bij beiden heb je een formidabel loungeterras op de eerste verdieping. Met uitzicht op het groene binnenterrein, in de beschutting van de stoere pergola’s.

De begane grond is flexibel in te delen en uitermate geschikt als studio, riante werkkamer, extra slaapkamer of kinderspeelkamer. Kantoor aan huis? Fijn om bezoekers op de begane grond te ontvangen en ze komen in dat geval niet in de rest van je woning. Wel zo prettig!

De badkamer wordt compleet uitgevoerd, je hebt een eigen parkeerplaats in de groene binnenhof en uiteraard een berging op de begane grond. Andere wensen? Met de vele optiemogelijkheden maak je van jouw nieuwe woning je nieuwe thuis.

Energie
Prettig te weten dat de nieuwbouw van Kade 05 energielabel A+++ of A++++ heeft. Veel beter kan het niet worden! Iedere woning en ieder appartement heeft zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming. De woningen zijn goed geïsoleerd volgens de laatste nieuwbouweisen en uiteraard gasloos. In deze tijden van energiekosten die de pan uitrijzen goed te weten dat je in Kade 05 energiezuinig woont!