image
Logo kade 05

de bouw is gestart! // Alle woningen en appartementen zijn verkocht

Foto

Op steenworp afstand Van het historische Centrum

Op Kade 05 woon je overal dichtbij. Kade 05 ligt op loopafstand van het historische stadscentrum van Hanzestad Harderwijk met zijn culinaire pleinen en gezellige terrassen. De vernieuwde boulevard met het stadsstrand ligt echt op slechts enkele minuten lopen. En wat te denken van het water van het Wolderwijd én de prachtige natuur van de Veluwe met zijn bossen heide en de zandverstuiving. Je komt tijd tekort en het lijkt echt elke dag vakantie.

image

Alles in de buurt

En ook de dagelijkse boodschappen en de scholen voor de kinderen liggen op korte afstand. Moet je wat verder dan ben je in enkele minuten met de auto op de Knardijk die aansluit op de verbindingsweg de N302 en de A28. Vanaf het treinstation Harderwijk heb je bovendien een goede treinverbinding naar Utrecht en Zwolle.

MEER INFORMATIE
Foto
Play button Thumbnail foto
footer-bg-img

Alle woningen en appartementen zijn verkocht!

Voor de zomervakantie verwacht Van Wijnen met de verkoop van 95 stadswoningen te starten in de eerste fase van Ons Stadsgezicht, eveneens in Waterfront. 
Op zoek naar een studio of appartement.? Eind dit jaar starten we de verkoop van Kade 10.
Belangstelling? Kijk op de website van het desbetreffende project of schrijf je hieronder snel in en we houden je op de hoogte!Inschrijven Kade 10Inschrijven ons Stadsgezicht