image
Logo kade 05

Nog enkele appartementen en woningen beschikbaar! // schrijf je snel in

Foto

Francisca en Ruud

“Duurzaamheid en de locatie!” Francisca is er duidelijk over. Dat waren voor haar en haar man Ruud de redenen om voor Kade 05 te kiezen. Enthousiast vertelt ze over de Kadewoning die ze gekocht hebben.

“We zagen dit plan en waren gelijk verkocht. Er is nog niets te zien op het eiland, maar als we er rondlopen met de hond zien we onszelf hier al wonen. Via de vele bruggetjes wandel je zo de binnenstad in én we wonen hier ook nog eens direct aan het water. Een droom die uitkomt. Nu moeten we nog met sup op de rug naar een water toelopen, straks suppen we zo vanaf ons eigen terras weg. Geweldig toch!”

Foto

NIEUWBOUW IS PERFECT

Francisca en Ruud wonen nu al in Harderwijk. In zijn huis. Omdat ze het een mooi moment vonden om samen iets te kopen gingen ze op zoek. Een andere belangrijke reden was duurzaamheid. Het huis van Ruud is uit 1955 en moet nodig verduurzaamd worden. “Dat kan prima, maar wij zagen het niet zitten. Te veel gedoe, te veel kosten. Nieuwbouw is perfect, want duurzamer en energiezuiniger kun je het niet krijgen. Dat we met deze aankoop een steentje bijdragen aan het behoud van de wereld doet ons goed. Fijne bijkomstigheid is dat we ons straks geen zorgen meer hoeven te maken over stijgende energieprijzen én we kunnen dit huis helemaal naar onze hand zetten.”

NIEUWKOPEN BETEKENT KUNNEN KIEZEN

Ruud en Francisca hebben een Kadewoning gekocht met 3 woonlagen. Op de begane grond komt een gezellige leefkeuken en op de 1e verdieping een woonkamer met aansluitend een slaapkamer. Door deze slaapkamer te voorzien van stalen deuren met glas, kan de kamer op termijn – als de oudste niet meer thuis woont – ook fungeren als speel- of werkkamer. Op de 2e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers “De Kadewoning heeft precies genoeg ruimte voor ons. We hebben samen 3 kinderen in de leeftijd van 11 tot 20 jaar en iedereen verdient een eigen kamer. Die krijgen ze nu. Er waren veel opties om uit te kiezen, waardoor we hier echt een thuis van konden maken. Kopersbegeleider Suzan hielp ons perfect door écht mee te denken. Ideaal, een nieuwbouwhuis kopen daar kun je bijna niet ervaren in zijn.”

Foto

KIJKJE IN DE TOEKOMST

Francisca kijkt enorm uit naar de toekomst. “Ik zie mezelf al zitten in het zonnetje op het terras aan het water. We hebben ook nog een terras aan de binnentuin, dus altijd een plek om lekker buiten te zijn, zonder om te kijken naar het onderhoud van een tuin.”

“Straks suppen we vanaf ons eigen terras weg. Geweldig toch!”

Bekijk de
Kadewoning

Kadewoning
footer-bg-img

NOG ENKELE APPARTEMENTEN
EN WONINGEN BESCHIKBAAR

Bekijk de beschikbare woningen in de woningselector en schrijf je snel in.


InschrijvenNaar woningselector