image
Logo kade 05

Nog enkele appartementen en woningen beschikbaar! // schrijf je snel in

Foto

Waarom Alex en Heidy voor de Walwoning kozen

Aan het woord is Alex van Zoeren. Met zijn partner Heidy Bakkenes kocht hij een Walwoning van 197 m2 met 6 slaapkamers en 2 badkamers. Een zee aan ruimte die nodig is, want het stel heeft samen 5 kinderen in de leeftijd van 17 tot 23 jaar.

“We hadden voor een Kadewoningen kunnen kiezen, maar we vielen gelijk voor de Walwoningen. De Walwoningen komen aan de Lelykade, het breedste water. Hier woon je heel vrij en heb je een schitterend uitzicht. Op het Delftse stoepje – een privézone voor je deur - zetten we een bankje. Ik zie al voor me hoe ik daar in het zonnetje mijn koffie drink en geniet van alles wat er om me heen gebeurt.”

Foto

Thuis wonen is veel gezelliger dan op kamers

“Onze kinderen studeren allemaal in Utrecht en Zwolle. Niemand is (nog) op kamers. Supergezellig vinden wij. Het is een komen en gaan van kinderen die een druk sociaal leven hebben. Geen van de vijf vindt de afstand naar de steden een probleem. Waterfront ligt centraal waardoor ze met de bus en de trein zo op hun school, bij vrienden of op hun werk zijn.”

Een werkkamer en groot terras, ideaal

“De werkruimte op de begane grond is voor algemeen gebruik. Op de 1e verdieping komen de living en de leefkeuken. Het uitzicht vanuit de woonkamer is schitterend en het terras vinden we ook fijn. Groot genoeg om met z’n allen te zitten en we hebben geen tuin te onderhouden. Tijd die we kunnen spenderen aan sporten en andere leuke dingen.”

Foto

Wandelend naar hartje Harderwijk

Zowel Heidy als Alex zijn echte Harderwijkers. Heidy woont er haar hele leven al en Alex is alleen even weggeweest voor zijn studie in Amsterdam. “Het is zo’n gezellige stad en alles wat je nodig hebt, vind je hier. Van een bios tot goede restaurants en scholen op alle niveaus. Toen we project Kade 05 zagen, was voor ons het besluit snel genomen. Het plan ligt op loopafstand van het centrum. We zijn druk, straks vinden we thuis ultieme rust. Dat wil niet zeggen dat we niet van de stadse reuring houden. Ik kijk er nu al naar uit om op zaterdagochtend lekker de stad in te wandelen naar de Grote Markt waar een goede vriend een restaurant heeft, langs mijn bakker en de slager en weer naar huis.”

"Het is zo'n gezellige stad en het plan ligt op loopafstand van het centrum"

Bekijk de
Walwoningen

Walwoningen
footer-bg-img

NOG ENKELE APPARTEMENTEN
EN WONINGEN BESCHIKBAAR

Bekijk de beschikbare woningen in de woningselector en schrijf je snel in.


InschrijvenNaar woningselector